Villa Hvittorp – linna Vitträsk-järven rannalla

Villa Hvittorp ja kurssikeskus Hvittorp sijaitsevat Vitträsk järven rannalla Kirkkonummella 10–40 minuutin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudun yrityksistä ja Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Historiallinen Villa Hvittorp tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön erilaisiin juhliin; häihin, kastejuhliin, lakkiaisiin, merkkipäivien tai perhejuhlien viettoon tai erilaisiin yritysten ja työyhteisöjen tilaisuuksiin. Villa on vuokrattavissa elokuusta toukokuun loppuun.

Villan viehättävä ja intiimi yläkerran ullakkokappeli tarjoaa kastejuhlaan tai pieneen hääjuhlaan herkät ja romanttiset puitteet.

Voit tuoda Villaan oman pitopalvelun, valmistaa juhlatarjottavat itse tai kysyä meiltä tarjousta. Alakerran sali sopii juhlavaan ruokailuun. Kahvit ja leivokset voi kattaa vaikka Hermanni-huoneeseen ja nauttia musiikkisalissa. Kesäaikana on kaksi terassia käytettävissä.

Villan ensimmäisen kerroksen ruokasaliin mahtuu kattaus 30–50 hengelle. Toisen kerroksen musiikkisaliin 20 hengelle, Hermanni-huoneeseen 14 hengelle, pyöreään Armas-huoneeseen 8 hengelle ja Eliel-huoneeseen 10 hengelle.

Hvittorp muodostaa inspiroivat puitteet ja tilat mm. kokouksiin, koulutuksiin, virkistys- tai tyhypäiviin, seminaareihin ja saunailtoihin kauniin luonnon keskellä.

Rantasaunassa nautit lempeät löylyt. Saunasta on mukava pulahtaa virkistävään Vitträsk-järveen ympäri vuoden.

Villan varaustiedustelut: kurssikeskus.hvittorp(Replace this parenthesis with the @ sign)evl.fi, p. 09 8050 2933

Tervetuloa. Odotamme sinua.